moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen

HIF SIF klart för Division 1

Skånelas utvecklingslag HIF SIF är klart för Division 1 spel kommande säsong efter seger i kvalet mot Brännan från Härnösand.

HIF SIF vann första matchen 36-23 hemma i Märsta och match 2 med 34-30 uppe i Härnösand. Därmed behövdes inte en tredje match i kvalet utan saken var biff. Simon Lindberg och Hampus Söderman visade vägen med åtta mål vardera. Skånela ledde matchen från start till mål och segern var ohotad.

defacto_host2018
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
happy_homes_juli
defacto_banner_sep

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

komvuxq3_4
nfc_vinter
objekt2
Norra Redovisningshuset
sbrf_sep
objekt3
objekt4
sportfiske_banner
connys
outsider
sigtunavatten_standard