centrum_panorama
Skånelas damer vann borta mot RP med 28-22Foto: Magnus Granhagen
Fredrik Olsson svarade för sju mål. Foto: Magnus Granhagen

Herrarna plockade poäng mot Önnered – Vinst för damerna

Skånelas båda representationslag var i farten på lördagen och det blev oavgjort för herrarna och vinst för damerna.

centrum_premiar_artikel

Herrarna fick med sig en viktig poäng borta mot Önnered efter att ha plockat in underläge med sex mål i andra. Önnered ledde med 17-11 efter 33 minuters spel. Tio minuter senare var man ikapp till 19-19 och med några minuter kvar ledde faktiskt märstalaget med 23-21. Hemmalaget ville dock annorlunda och vände till 24-23 innan Fredrik Olsson med 47 sekunder kvar ordnade 24-24.

En viktig poäng för Skånela som dock har ett svårt läge sista två omgångarna då man måste ta full pott och förlita sig på att Önnered och Hallby tappar poäng.

Damerna vann och befäste andraplatsen inför avslutningen i veckan. Skånela ledde stora delar av matchen men hamnade i underläge en kort stund i andra. Då satte man in en högre växel. Till slut blev det 28-22.

Målen
Herrar: Olsson 7, Filén 6, Frank 4, Byström 3, Nielsen 3, Ladan

Damer: Wislander 6, Norrman 6, Petersson 5, Andersson 4, Östlund 3, Nygårds, Küller

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

allsvenskan

Skånela går in i kval med negativ trend

Handboll Skånela förlorade den meningslösa matchen mot Bjurslätt/Torslanda med 29-31 och går in i kvalet med en negativ trend: - Vi har inte vår starkaste period under året, men bara att kriga på, det är bara vi själva som kan vända på detta, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

sommarjobb2017
dackia_skifte2017
varumarke_defacto_sommar
video

Elin stannar på Gotland till 2019

Innebandy Arlanda IBK-fostrade Elin Gabrielsson blir kvar på Gotland i Endre IF fram till 2019 meddelar klubben under fredagen: - Endre IF är en fantastisk förening med grymma förutsättningar så valet att förlänga var egentligen självklart. I Endre lirar man inte bara för sig själv och sina lagkompisar, säger Elin i ett pressmeddelande.

Karlsson med i historisk vinst

Ishockey William Karlsson har varit med om några klubbrekord för Blue Jackets redan och i natt kom ännu ett då man vann sin 26:e hemmamatch för första gången i historien.

happy_homes_sommar

Nygårds förlänger med Skånela

Handboll Anna Nygårds har valt att stanna kvar i Skånela över nästa säsong: - Kontinuiteten viktig för oss i det lagbygge som pågår och det är skönt att Anna vill försätta sin karriär i Skånela, uppger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg

allsvenskan

Skånela körde fast mot Spårvägen

Handboll Skånela åkte på en snöplig förlust mot mittenlaget Spårvägen på söndagen: - Vi är inne i en svagare period, spelmässigt och mentalt, det där där det brister mest, säger tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

kvalextra

Isaksen avgjorde för Rosers

Innebandy Christian Isaksen sköt in matchavgörande 4-3 hemma mot KAIS Mora och därmed har Rosersbergs IK kopplat grepp om en plats till Allsvenskt Play off.

Rosers kvalar mot Mora

Innebandy Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

vasaloppet

Lokala Vasaloppsresultat

Sport Flera kommuninvånare körde Vasaloppet i söndags. Carola Eriksson tävlandes för Arlanda-Märsta SK körde in på en 57:e plats.

vestagatan23
platsannons_mars
matcher
vanortsringen17
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
jan_nfc
stockholmsvagen24c
arkaden_outsider
standard_ridskola
annons_rore
Frisyr – Standard
connys