varumarke_defacto_sommar
Skånelas damer vann borta mot RP med 28-22Foto: Magnus Granhagen
Fredrik Olsson svarade för sju mål. Foto: Magnus Granhagen

Herrarna plockade poäng mot Önnered – Vinst för damerna

Skånelas båda representationslag var i farten på lördagen och det blev oavgjort för herrarna och vinst för damerna.

marstac_aug

Herrarna fick med sig en viktig poäng borta mot Önnered efter att ha plockat in underläge med sex mål i andra. Önnered ledde med 17-11 efter 33 minuters spel. Tio minuter senare var man ikapp till 19-19 och med några minuter kvar ledde faktiskt märstalaget med 23-21. Hemmalaget ville dock annorlunda och vände till 24-23 innan Fredrik Olsson med 47 sekunder kvar ordnade 24-24.

En viktig poäng för Skånela som dock har ett svårt läge sista två omgångarna då man måste ta full pott och förlita sig på att Önnered och Hallby tappar poäng.

Damerna vann och befäste andraplatsen inför avslutningen i veckan. Skånela ledde stora delar av matchen men hamnade i underläge en kort stund i andra. Då satte man in en högre växel. Till slut blev det 28-22.

Målen
Herrar: Olsson 7, Filén 6, Frank 4, Byström 3, Nielsen 3, Ladan

Damer: Wislander 6, Norrman 6, Petersson 5, Andersson 4, Östlund 3, Nygårds, Küller

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

defacto_panorama_boka_mote
extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

happy_homes_sommar

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

forskontor
Skånela-Önnered

”Magisk” första bäddade för seger

Handboll Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

skånela-kärra

Oavgjort i sista sekunden

Handboll Det var dramatiskt värre när Skånela mötte Kärra, först i sista sekunden satte Veronica Vislander 24-24 och räddade en poäng: - Vi vann verkligen en poäng, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

CCCP vann premiärmatchen

Ishockey CCCP HC premiärvann sin första match i Division 4 Uppland med hela 15-2. Redan ikväll är det hemmapremiär mot Östhammar.

RIK utklassningsvann i derbyt

Sport Rosersbergs IK krossade Grimsta i fredagens derby i ettan: - Otrolig inramning där det är fullsatt i hallen ca 40 min före matchstart. Vår förstafemma är återigen suverän men både andra & tredje femman skapar chans på chans, säger Fredrik Raschke, sportchef.

hockeyettan

Ännu ett nederlag för Wings

Ishockey Wings noterade på söndagen sjätte raka förlusten när Väsby vann med 4-2 i Vilundaparkens ishall: - Vi vill vinna matcher och det här var inte den start som vi hade önskat oss, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

allsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

Derbyseger för Arlanda i U19-kvalet

Fotboll FC Arlanda och Märsta IK möttes i ett hett kval till U19 Allsvenskan på torsdag kväll, det slutade med 3-1 för FC Arlanda: - Rättvis seger som vi kontrollerar matchen igenom, säger sportchefen Eddi Khalaf.

standard
korpentraning
connys
lillabjorn5
korsbarsvagen1
lions_standard
cricketklubben
matcher_skanela
oriongatan174
standard
borg
Frisyr – Standard
sbrf2
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset