varumarke_defacto_sommar
Skånelas damer vann borta mot RP med 28-22Foto: Magnus Granhagen
Fredrik Olsson svarade för sju mål. Foto: Magnus Granhagen

Herrarna plockade poäng mot Önnered – Vinst för damerna

Skånelas båda representationslag var i farten på lördagen och det blev oavgjort för herrarna och vinst för damerna.

marstac_aug

Herrarna fick med sig en viktig poäng borta mot Önnered efter att ha plockat in underläge med sex mål i andra. Önnered ledde med 17-11 efter 33 minuters spel. Tio minuter senare var man ikapp till 19-19 och med några minuter kvar ledde faktiskt märstalaget med 23-21. Hemmalaget ville dock annorlunda och vände till 24-23 innan Fredrik Olsson med 47 sekunder kvar ordnade 24-24.

En viktig poäng för Skånela som dock har ett svårt läge sista två omgångarna då man måste ta full pott och förlita sig på att Önnered och Hallby tappar poäng.

Damerna vann och befäste andraplatsen inför avslutningen i veckan. Skånela ledde stora delar av matchen men hamnade i underläge en kort stund i andra. Då satte man in en högre växel. Till slut blev det 28-22.

Målen
Herrar: Olsson 7, Filén 6, Frank 4, Byström 3, Nielsen 3, Ladan

Damer: Wislander 6, Norrman 6, Petersson 5, Andersson 4, Östlund 3, Nygårds, Küller

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

defacto_panorama_boka_mote
banner_december

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

marknad_steninge
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

farbrorbla_host2017
forsmaleri
Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

allsvenskan

Skånela föll i toppmötet

Handboll Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Sigtunatalang till allsvenska klubben

Fotboll Saifur ”Safi” Rehman har lämnat Sigtuna för spel i Sirius organisation: - Det är långt kvar till att bli elitfotbollsspelare men att ta klivet in i en U16-trupp i en tipselitmiljö är ett litet steg på vägen, säger Sigtuna IF:s sportchef Ungdom Martin Möller.

William Karlsson: Fler vill hälsa på mig nu

Ishockey William Karlsson upplever sin kanske bästa tid som hockeyspelare med 21 poäng i NHL: - Ja, jag är glad över att vara här. Det är bra tryck på fansen, en bra stad, en bra organisation och jag trivs bra i Summerlin. Jag har nära till träningen och i­nte alltför långt till hemmaborgen. Träningsanläggningen ligger på andra sidan gatan och är sprillans ny. Den är super, säger William till Aftonbladet.

vanster_mote
solrosvagen28
blackfriday
cricketklubben
jul2018
slutstation
frisyr2018
agy2
connys
Festspecialisten – Standard
julgranshamtning
lindvagen27
standard
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
vidargatan7
dogranch
matcher_skanela
borg
jul2018