socialdemokraterna_banner
Skånelas damer vann borta mot RP med 28-22Foto: Magnus Granhagen
Fredrik Olsson svarade för sju mål. Foto: Magnus Granhagen

Herrarna plockade poäng mot Önnered – Vinst för damerna

Skånelas båda representationslag var i farten på lördagen och det blev oavgjort för herrarna och vinst för damerna.

Herrarna fick med sig en viktig poäng borta mot Önnered efter att ha plockat in underläge med sex mål i andra. Önnered ledde med 17-11 efter 33 minuters spel. Tio minuter senare var man ikapp till 19-19 och med några minuter kvar ledde faktiskt märstalaget med 23-21. Hemmalaget ville dock annorlunda och vände till 24-23 innan Fredrik Olsson med 47 sekunder kvar ordnade 24-24.

En viktig poäng för Skånela som dock har ett svårt läge sista två omgångarna då man måste ta full pott och förlita sig på att Önnered och Hallby tappar poäng.

Damerna vann och befäste andraplatsen inför avslutningen i veckan. Skånela ledde stora delar av matchen men hamnade i underläge en kort stund i andra. Då satte man in en högre växel. Till slut blev det 28-22.

Målen
Herrar: Olsson 7, Filén 6, Frank 4, Byström 3, Nielsen 3, Ladan

Damer: Wislander 6, Norrman 6, Petersson 5, Andersson 4, Östlund 3, Nygårds, Küller

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Så gick det i KM i Tennis

Tennis Sigtuna Tennisklubb har haft Klubbmästerskap förra veckan och det bjöds på många härliga matcher: - Tennisklubben har på senare tid fått fram många duktiga spelare som visar både god vilja till träning och bra inställning i match, vilket ger resultat, säger ordförande Wåge Windahl.

varumarke_defacto_sommar
dackia_skifte2017
kvalextra

Skånela föll i kvalet

Handboll Skånela förlorade även den tredje kvalmatchen mot Team Eslöv och får spela i Allsvenskan kommande säsong.

magget_v16
valborg
happy_homes_sommar
extra

Tony till SHL-klubb

Ishockey Tony Mårtensson kommer hem till Sverige och fortsätter spela i högstaligan med Linköping: - Känn kanon, säger Tony i en intervju med Linköpings webb-tv.

Skånela tappar Byström

Handboll Skånela IF tappar bland annat Jesper Byström kommande säsong: - Jesper har den gångna säsongen varit en av de viktigaste spelarna i laget och detta är ett stort tapp för herrlaget. Vi hoppas få se Jesper i herrlaget igen och att han möjligtvis kan bli en injektion i laget efter jul eller näst-nästa säsong, skriver Skånela på sin hemsida.

morsdag
annons_rore
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
oxelvagen9
connys
vringen4
Frisyr – Standard
arkaden_outsider
jan_nfc
oppethus_maj
cricketklubben
colorama_jan
hugingatan7
standard_ridskola