center_pan21
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Heroisk vändning när Skånela vann

Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

centrum_artikel

Skånela gick mot förlust hemma mot OV Helsingborg och var i underläge med hela 10-16 i paus:
– Det händer något i paus, vi försöker gjuta mot i dem. Vi har ju inte ens försökt. I andra är vi modiga och bättre bakåt. Bam, bam, bam, bam så har vi ätit upp det, sa Jimmy Karlsson efter matchen.

Det blev en hejdundrandes andra halvlek i Vikingahallen. Skånela gjorde 10-2 på OV på tolv minuter och var i ledning. OV lyckades sen komma ikapp och ta en sporadisk ledning med tolv minuter kvar. Dock så var sista ordet Skånelas, man hade 25-25 och får en tilldömd straff. Den kliver Simon Lindberg fram och skickar rätt in i mål samt de två poängen till Märstalaget som är fortsatt obesegrat i serien.
– Det trodde man inte i paus, vi pratade innan matchen om att gå in som hungriga tigrar, men vi gick in som rädda får istället, fortsatte Karlsson.

Jimmy Karlsson tyckte att laget i andra gjorde en fantastisk insats. Simon Lindberg och Lucao stod för spetsen, Danté Linden svarade för en fin insats och i mitten krigade Isak Nielsen och Erik Östling ner OV.
– Andra halvlek och krigarmentaliteten tar vi med oss. Kan vi spöa Helsingborg så kan vi spöa alla. Men vi måste vara ödmjuka och ta fram mentaliteten.

Målen
Ladan 7, Lindberg 5, Nilsson 4, Östling 3, Svarén 2, Wärnmark 2, Nielsen, Näslund, Åkerman

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

jul2021

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

helsida_var2021
flygskola_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

connys_helsida
dack-helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

oppethus_helsida
defacto_helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

oppethus_outsider
nrh
jul_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
koppar_outsider
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider