defacto_pan2020

Hemmaseger för Wings mot Enköping

Wings fortsätter gå bra i Hockeyettan och tog ny seger på söndagseftermiddagen.

centrum_artikel

Wings vann med 6-3 mot Enköping på söndagen inför drygt 200 åskådare i Pinbackshallen. Johan Mohlin inledde målskyttet för Wings sent i första och i andra ökade han på redan efter 2.19, Otto Larsson satte sedan 3-0 i PP i slutet av perioden. ESK fick dock liv inför tredje med en reducering.

Tidigt i tredje kom 4-1 från Matts Thielemann, då trodde man att det var avgjort men ESK tryckte in två snabba mål kort efter och ordnade liv inför slutet. Men Wings var numret större och Christian Blomqvist drog ner ridån för gästerna med två mål 8.46 och 13.46 in i tredje. Wings fick bra utdelning på sina 44 skott i matchen med sex mål, målvakten Richard Mutze-Hvitman räddade 26 av 29 skott. Wings är trea i tabellen och möter närmast Sollentuna borta på onsdag.

Målen
Mohlin 2, Blomqvist 2, Larsson, Thielemann

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

kcbygg_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
studeravidare_outsider