moderaterna_panorama
Foto: Genrebild

Hemmajobbandet ökar i kommunen

Allt fler jobbar hemma de senaste veckorna enligt siffror från Google.

För drygt en månad sedan var det en av 5 som jobbade hemma, nu är det något fler, 26 procent jobbar hemma enligt siffror från Google som Newsworthy sammanställt. Allt fler verkar ta till sig av Folkhälsomyndighetens uppmaning om att arbeta hemma om det är möjligt. Dock är det få i jämförelse med andra kommuner som arbetar hemma i Sigtuna kommun. Bara i fyra andra kommuner är det färre som arbetar hemma. i 21 andra kommuner är det således fler som arbetar hemma än i Sigtuna kommun. Solna, Täby och Danderyd har de högsta siffrorna med drygt 4 av 10 medan Norrtälje har lägsta siffran där bara 1 av 6 invånare arbetar hemma.

defacto_helsida
mp_helsida_april
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

2020_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
connys_helsida
liber_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys