defacto_pan2020
Foto: Genrebild

Hemmajobbandet ökar i kommunen

Allt fler jobbar hemma de senaste veckorna enligt siffror från Google.

centrum_artikel

För drygt en månad sedan var det en av 5 som jobbade hemma, nu är det något fler, 26 procent jobbar hemma enligt siffror från Google som Newsworthy sammanställt. Allt fler verkar ta till sig av Folkhälsomyndighetens uppmaning om att arbeta hemma om det är möjligt. Dock är det få i jämförelse med andra kommuner som arbetar hemma i Sigtuna kommun. Bara i fyra andra kommuner är det färre som arbetar hemma. i 21 andra kommuner är det således fler som arbetar hemma än i Sigtuna kommun. Solna, Täby och Danderyd har de högsta siffrorna med drygt 4 av 10 medan Norrtälje har lägsta siffran där bara 1 av 6 invånare arbetar hemma.

meko_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

happyhomes_sommar2020
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
meko_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider