budget_panorama
Foto: Genrebild

Hemmajobbandet ökar i kommunen

Allt fler jobbar hemma de senaste veckorna enligt siffror från Google.

fraga_liberalerna

För drygt en månad sedan var det en av 5 som jobbade hemma, nu är det något fler, 26 procent jobbar hemma enligt siffror från Google som Newsworthy sammanställt. Allt fler verkar ta till sig av Folkhälsomyndighetens uppmaning om att arbeta hemma om det är möjligt. Dock är det få i jämförelse med andra kommuner som arbetar hemma i Sigtuna kommun. Bara i fyra andra kommuner är det färre som arbetar hemma. i 21 andra kommuner är det således fler som arbetar hemma än i Sigtuna kommun. Solna, Täby och Danderyd har de högsta siffrorna med drygt 4 av 10 medan Norrtälje har lägsta siffran där bara 1 av 6 invånare arbetar hemma.

connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
manskold_helsida
2020_helsida
julen_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

meko_helsida

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
budget_outsider
nrh
swedol_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
julen_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider