arlandagk_panorama

Helgens matcher: Nu startar säsongen

Nu startar fotbollssäsongen med tre matcher denna helg.

centrum_pask

Fotbollssäsongen startar denna helg och bygdens tre främsta herrlag är igång. Märsta IK möter Västerås borta, FC Arlanda möter Bälinge borta i Division 4 och Rosersbergs IK spelar hemma mot Hallsta. RIK satsar på att vinna serien efter att ha värvat en halv startelva från Division 3.

Lördag
Division 3 NS: Västerås IK-Märsta IK, kl. 1600, Solid Park Arena
Division 4: Bälinge-FC Arlanda, kl. 14.00, Bälinge IP

Söndag
Division 5Ö: Rosersberg-Hallsta, Råbergsvallen, kl. 14.00

defacto_helsida
ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

happyhomes_2019
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling_2
defacto_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
bonava_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider