defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher: DM-final och seriefinal

Helgen startar med en DM-final ikväll mellan Håbo-Märsta på Midgårdsvallen och på söndag är det seriefinal mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd

Det är en fin fotbollshelg som stundar i kommunen. På fredagskvällen spelas det DM-final i P15-klassen där Märsta möter Håbo på Midgårdsvallen. MIK har redan vunnit DM i P17 i år och kan göra en dubbel. På söndag väntar sedan seriefinalen mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd på Midgårdsvallen.

Dessvärre inledde Rosersberg med att spela på torsdagen mot Upsala IF där det blev nederlag med 3-0 hemma. Ett tungt poängtapp och nu har Gimo chans att ta ledningen med tre poäng i serien.

Fredag
DM-Final P15: Håbo-Märsta IK, 19.00, Midgårdsvallen

Lördag
Division 3NS: Märsta IK-BKV Norrtälje, kl. 14.00, Midgårdsvallen

Söndag
Division 4: FC Arlanda-Uppsala-Kurd, kl. 18.00, Midgårdsvallen

Division 6S: Märsta IK2-Nordia, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 6S: Wigör-Isun, kl. 15.00, Odensala IP

Division 7S: Rosersbergs IK2-FC Arlanda2, kl. 14.00, Råbergsvallen
Division 72: Sigtuna IF-Fortitudo, kl. 16.00, Ansgarsvallen

Division 3 dam: Danmark-RIK/SIF, kl. 15.00, Danelid

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

ridskola2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

happy_homes_mars
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

speedy_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_helsida
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider