defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher: DM-final och seriefinal

Helgen startar med en DM-final ikväll mellan Håbo-Märsta på Midgårdsvallen och på söndag är det seriefinal mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd

Det är en fin fotbollshelg som stundar i kommunen. På fredagskvällen spelas det DM-final i P15-klassen där Märsta möter Håbo på Midgårdsvallen. MIK har redan vunnit DM i P17 i år och kan göra en dubbel. På söndag väntar sedan seriefinalen mellan FC Arlanda-Uppsala-Kurd på Midgårdsvallen.

Dessvärre inledde Rosersberg med att spela på torsdagen mot Upsala IF där det blev nederlag med 3-0 hemma. Ett tungt poängtapp och nu har Gimo chans att ta ledningen med tre poäng i serien.

Fredag
DM-Final P15: Håbo-Märsta IK, 19.00, Midgårdsvallen

Lördag
Division 3NS: Märsta IK-BKV Norrtälje, kl. 14.00, Midgårdsvallen

Söndag
Division 4: FC Arlanda-Uppsala-Kurd, kl. 18.00, Midgårdsvallen

Division 6S: Märsta IK2-Nordia, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 6S: Wigör-Isun, kl. 15.00, Odensala IP

Division 7S: Rosersbergs IK2-FC Arlanda2, kl. 14.00, Råbergsvallen
Division 72: Sigtuna IF-Fortitudo, kl. 16.00, Ansgarsvallen

Division 3 dam: Danmark-RIK/SIF, kl. 15.00, Danelid

happyhomes_50
defacto_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

oppethus_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh