defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Helena ordnar dansläger

Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola arrangerar dansläger just nu.

Helena Gunnarsson som nominerades till Årets eldsjäl på Näringslivsgalan arrangerar dansskola för barn mellan 6-12 år. Helena meddelar att det blir streetdance och varje dag.
– Vi gör olika övningar som handlar om att lära känna varandra, oss själva och mer om hur vi kan dansa tillsammans. Dansstopp, danskull och vattenlekar på rasterna, berättar Helena.

På lördagen var de till Björnkälla i Rävsta där de lekte och dansade på ängar och stigar. Nu på onsdag blir det dansuppvisning för föräldrar och syskon på ängen utanför dansskolan i Rävsta.
– Efter danslägret följer sommarkurser och workshops mellan vecka 26-28. Man kan då välja mellan att dansa 1 till 6 gånger varje vecka. Hösten kurser startar vecka 35 med öppen prova på-vecka första veckan, hälsar Helena.

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider