sap_kyrka_pan
Foto: Insändarbild
Helena Gunnarsson grillar i BjörnkällaFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Helena ordnar dansläger i Rävsta

För andra året i rad arrangerar Sigtuna Dansskola läger för barn: - Vi är väldigt glada att så många gillar dans i kommunen och tänker definitivt anordna dansläger även nästa år, säger Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Helena Gunnarsson driver Sigtuna Dansskola, för andra året i rad arrangerar hon läger för barn mellan 6-12 år i Rävsta. Dagarna består av dans, utflykter, bad, grill. 20 barn delas in i två grupper och får dansa både showdance och streetdance. Barnen får också vara med och skapa dans. I onsdags begav man sig till Björnkälla för dans innan det blev grillad korv. Idag fredag ska man vara i Flootvik där det blir dans och bad i Mälaren.

Fyra andra dansinstruktörer har anlitats och håller i dagarna tillsammans med Helena. Senare i sommar blir det även sommarkurs för barn och vuxna precis innan skolorna startar. Det blir även ett läger för unga mellan 13-19 år.

Har ni också ett härligt sommarlov? Skicka in bilder och info till märsta.nu

connys_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

happyhomes_sommar2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

eldsjal-helsida
andersojag
kyrkoval_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida
kyrka_helsida
skordedag_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

defacto_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
kyrkoval_outsider
kyrka-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
bostad_outsider
heat_out
skordedag_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider