defacto_pan2020
Märsta Förenade hade fullt upp i samband med snökaoset på fredagenFoto: Pressbild

Hektiskt dygn för Märsta Förenade med snötransporter

Det vankas mera snö och Märsta Förenade är med och forslar bort snön från Arlanda.

Arlanda påverkades av fredagen snöväder, 13 bilar från Märsta Förenade var med och transporterade undan snön från området. Mer snö väntas och Märsta Förenade planerar full bemanning under det kommande dygnet:
– Vi har haft full upp under natten, och tack vare bra samarbete med Swedavia som samlar och lastar all snö på våra fordon, så har det gått snabbt och smidigt, berättar Jasmina Miljkovic, chef för transportledningen på Märsta Förenade, i ett pressmeddelande.

Klass 1-varningen kvarstår från och med lördag kväll till söndag förmiddag då det väntas 10-15 cm snö.
– Det är alltid en utmaning att se till att det finns bilar att tillgå med kort varsel. Nu har vi ett tätt samarbete med Swedavia för att kunna vara förberedda så lång tid i förväg som det går, fortsätter Jasmina Milkovic.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider