defacto_pan2020
Märsta Förenade hade fullt upp i samband med snökaoset på fredagenFoto: Pressbild

Hektiskt dygn för Märsta Förenade med snötransporter

Det vankas mera snö och Märsta Förenade är med och forslar bort snön från Arlanda.

centrum_artikel

Arlanda påverkades av fredagen snöväder, 13 bilar från Märsta Förenade var med och transporterade undan snön från området. Mer snö väntas och Märsta Förenade planerar full bemanning under det kommande dygnet:
– Vi har haft full upp under natten, och tack vare bra samarbete med Swedavia som samlar och lastar all snö på våra fordon, så har det gått snabbt och smidigt, berättar Jasmina Miljkovic, chef för transportledningen på Märsta Förenade, i ett pressmeddelande.

Klass 1-varningen kvarstår från och med lördag kväll till söndag förmiddag då det väntas 10-15 cm snö.
– Det är alltid en utmaning att se till att det finns bilar att tillgå med kort varsel. Nu har vi ett tätt samarbete med Swedavia för att kunna vara förberedda så lång tid i förväg som det går, fortsätter Jasmina Milkovic.

meko_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

kaosnatten!

Oklart samband mellan mord och brand

Nyheter Polisen uppger att den som hotade SSHL förra veckan inte är misstänkt för branden då denne sitter frihetsberövad. Men man vill gärna ha in tips om både mordet och branden som inträffade under natten till måndag.

centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys