defacto_pan
Märsta Förenade hade fullt upp i samband med snökaoset på fredagenFoto: Pressbild

Hektiskt dygn för Märsta Förenade med snötransporter

Det vankas mera snö och Märsta Förenade är med och forslar bort snön från Arlanda.

marstakalaset_artikel

Arlanda påverkades av fredagen snöväder, 13 bilar från Märsta Förenade var med och transporterade undan snön från området. Mer snö väntas och Märsta Förenade planerar full bemanning under det kommande dygnet:
– Vi har haft full upp under natten, och tack vare bra samarbete med Swedavia som samlar och lastar all snö på våra fordon, så har det gått snabbt och smidigt, berättar Jasmina Miljkovic, chef för transportledningen på Märsta Förenade, i ett pressmeddelande.

Klass 1-varningen kvarstår från och med lördag kväll till söndag förmiddag då det väntas 10-15 cm snö.
– Det är alltid en utmaning att se till att det finns bilar att tillgå med kort varsel. Nu har vi ett tätt samarbete med Swedavia för att kunna vara förberedda så lång tid i förväg som det går, fortsätter Jasmina Milkovic.

happyhomes_2019

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

marstakalas_helsida
defacto_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

colorama_april2
sommar
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys
colorama_april