bovard_sh
Märsta Förenade hade fullt upp i samband med snökaoset på fredagenFoto: Pressbild

Hektiskt dygn för Märsta Förenade med snötransporter

Det vankas mera snö och Märsta Förenade är med och forslar bort snön från Arlanda.

rosta_sigtuna2

Arlanda påverkades av fredagen snöväder, 13 bilar från Märsta Förenade var med och transporterade undan snön från området. Mer snö väntas och Märsta Förenade planerar full bemanning under det kommande dygnet:
– Vi har haft full upp under natten, och tack vare bra samarbete med Swedavia som samlar och lastar all snö på våra fordon, så har det gått snabbt och smidigt, berättar Jasmina Miljkovic, chef för transportledningen på Märsta Förenade, i ett pressmeddelande.

Klass 1-varningen kvarstår från och med lördag kväll till söndag förmiddag då det väntas 10-15 cm snö.
– Det är alltid en utmaning att se till att det finns bilar att tillgå med kort varsel. Nu har vi ett tätt samarbete med Swedavia för att kunna vara förberedda så lång tid i förväg som det går, fortsätter Jasmina Milkovic.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

varfest_helsida
eu_sap

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

mp_eu
nationaldag_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
happyhomes_2019
moderaternamaj
mp_eu_outsider
oppning_outsider
v_eu
fme_outsider
defacto_outsider
nrh
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
connys
nationaldag_out
sh_bovard_out
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
sap_outsider_eu