moderater_pan_sommar
Rasmus HedinFoto: Wings

Hedin förlänger med Wings samt två nya in

Wings meddelar att man förlängt med Rasmus Hedin som förra året gjorde 24 poäng på 31 matcher.

centrum_artikel

Viktige Rasmus Hedin förlänger med Wings i Hockeyettan. Han gjorde den gångna säsongen 15 mål och nio assists. I och med det nya kontraktet kommer Rasmus att göra sin tredje säsong i klubben. Utöver signeringen är även Emil Gabrielsson och Fredrik Wink klara för märstalaget. Båda spelade i Sollentuna där Gabrielsson svarade för 13 poäng på 24 matcher och Wink 26 på 37 matcher.

defacto_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

vaccin
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
bostad_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
dack-helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_sommar_out
bostad_outsider
nrh
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider