bostadsformedling
Foto: Skärmdump/NHL

Hattrick av Karlsson

William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

centrum_artikel

En handskada har sinkat wingsfostrade William Karlsson på detta sidan nyåret, han hade inför matchen mot Anaheim i morse 10 mål och 27 assist på 55 matcher. Men han ledde laget till seger med ett hattrick som nu innebär att han har 13 mål.

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

marina_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
spedition_sigtuna
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
nrh
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider