arlandagk_panorama
Foto: Wings/Facebook

Hattrick av Blomqvist mot Värmdö

Wings kopplar grepp om kvalserien till Hockeyettan efter tredje raka segern på onsdagen med 5-1 mot Värmdö.

centrum_pask

Christian Blomqvist svarade för ett hattrick när Wings besegrade Värmdö med 5-1 på bortaplan. Blomqvist slog till två gånger i första och satte 4-1 tidigt i andra, resterande mål gjordes av Felix Lööw och Adam Wahlkvist. Wings kopplar därmed grepp om serien tillsammans med Segeltorp. På söndag möter Wings Trångsund borta och seger där samtidigt som Segeltorp vinner sin match mot Linden och det kan vara bäddat för en avgörande seriefinal nästa onsdag 27:e mars. Noterbart är att Alex Jirhage i målet svarade för en ny fin insats och räddade 32 av 33 skott.

Christian Blomqvist missade två matcher av serien men har på tre matcher levererat hela 4 mål och tre assist, han är fyra i poängligan på det medan Alexander Lööv är tvåa efter nio poäng på fem matcher. Målvaktsligan toppas av Alexander Jirhage med 96% räddade skott. Serien har kommit halvvägs och efter att Wings inlett med två oavgjorda så har man nu fått upp farten rejält.

defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

valsta_utveckling
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

centrum_pask_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

bonava_helsida
colorama_april
sh_oppet
valsta_utveckling_2
fme_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider