sommar
Foto: Wings/Facebook

Hattrick av Blomqvist mot Värmdö

Wings kopplar grepp om kvalserien till Hockeyettan efter tredje raka segern på onsdagen med 5-1 mot Värmdö.

Christian Blomqvist svarade för ett hattrick när Wings besegrade Värmdö med 5-1 på bortaplan. Blomqvist slog till två gånger i första och satte 4-1 tidigt i andra, resterande mål gjordes av Felix Lööw och Adam Wahlkvist. Wings kopplar därmed grepp om serien tillsammans med Segeltorp. På söndag möter Wings Trångsund borta och seger där samtidigt som Segeltorp vinner sin match mot Linden och det kan vara bäddat för en avgörande seriefinal nästa onsdag 27:e mars. Noterbart är att Alex Jirhage i målet svarade för en ny fin insats och räddade 32 av 33 skott.

Christian Blomqvist missade två matcher av serien men har på tre matcher levererat hela 4 mål och tre assist, han är fyra i poängligan på det medan Alexander Lööv är tvåa efter nio poäng på fem matcher. Målvaktsligan toppas av Alexander Jirhage med 96% räddade skott. Serien har kommit halvvägs och efter att Wings inlett med två oavgjorda så har man nu fått upp farten rejält.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

fme_helsida
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
logistik_sigtuna

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar_centrum
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

nrh
sbrf_outsider
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
fme_outsider
connys