defacto_pan2020
En hastighetskontroll vid väg 263

Hastighetskontroller under kommande vecka

Med start på måndag kommer polisen att rikta in sig på hastighetskontroller i stockholmsområdet.

centrum_artikel

Polisen har en hastighetsvecka för ökad trafiksäkerhet i Region Stockholm mellan 14-20 september.
– Vi behöver alla göra mer för att minska antalet döda och skadade i trafiken och där har Polisen en viktig roll. Trafiksäkerhet är ofta en av de saker som kommer upp när vi träffar medborgare vilket visar på vikten av att vi arbetar med trafik, säger Robert Karlsson tillförordnad biträdande regionspolischef i region Stockholm.

Kontrollerna kommer att ske på olika platser i länet, i samband med tidigare trafiksäkerhetsveckor har kontroller genomförts i kommunen. Årligen genomförs flera hastighetsveckor, polisen går ut med information om att kontrollerna kommer att ske för att informera allmänheten om problematik med hög hastighet och att hastigheten är den som leder till hur allvarliga följder olyckan får. Polisens roll är att se till att trafik

centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
connys_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider