centrum_jul_panorama
Annelie Sjödin från Järva trädvårdscenterFoto: Insändarbild
Lasse med hästen CarltexFoto: Insändarbild

Hästar avverkade träd i Steninge

På grund av granbarksborren har en bostadsrättsförening i Steninge fått avverka träd. Det skedde med hjälp av häst förra veckan.

defacto_jul_artikel

BRF Steningeterassen i Östra Steninge kallade in Järva Trädvårdscenter för att avverka träd som drabbats av granborren. Bortforslingen av träden skedde med hjälp av hästar. Det rör sig om ett 20-tal träd som plockades ner förra veckan.
– I arbetet finns miljötänk och nostalgi eftersom företaget arbetar med häst för bortforsling av träden, berättar Sune Bystrom på BRF Steningeterassen.

Steningeterrasen är inte de första som avverkar med häst, nyligen använde Sigtuna kommun även häst för att röja upp på Sleipnergatan i Valsta.

centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
tp_outsider
connys
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
julbord
trainingpartner_jobb_outsider