sommar
Foto: Daniel Iskander

Hårda vindar natten mot onsdag

SMHI har utfärdat varning för Stockholms län på grund av kraftiga vindar natten mot onsdag.

marstakalaset_artikel

Vindar på mellan 21-24 meter/sekund väntas natten mot onsdag. SMHI har med anledning av det utfärdat en Klass 1-varning. Vinden km orsaka problem i trafiken för höga fordon samt att träd riskerar att knäckas. Om det blåser över 25 m/s så kommer varningen att uppgraderas till Klass 2.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider