moderater_pan_sommar
Rasmus Paludan vill demonstrera här i ValstaFoto: Street view/Google

Här vill Paludan demonstrera

Den kontroversielle dansk-svenske högerextremistiske politikern Rasmus Paludan har ansökt om att få demonstrera i Valsta på onsdag 10:e augusti.

UNT avslöjade på torsdagen att Rasmus Paludan ansökt om ett antal städer där han vill demonstrera och bland dessa finns Märsta, närmare bestämt Mjölnergatan i Valsta 10:e augusti. Paludan ska enligt ansökan ta med sig megafon, tändare och böcker, eventuellt också grisblod och urin. Det är föremål som förekommit i Paludans tidigare ansökningar för demonstrationer på andra platser i landet uppger UNT.

Paludan har i samband med sina demonstrationer bränt Koranen och i våras var det stort tumult i samband med demonstrationerna. Det är oklart om demonstrationen beviljats. Paludan skriver via Facebook att Valsta är inbokat mellan klockan 14-16, innan dess ska han avverka Rågsved klockan 11-13 och efter Valsta ska han till Hallonbergen. Paludan ger sig ut på en ”turné” i svenska städer som startar på söndag och avslutas fredag nästa vecka i Södertälje.

helsida_sfs
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
kso_helsida
connys_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
sfs_out