defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Här tränar seniorerna utomhus

Seniorerna som normalt sett brukar träna på WE i Sigtuna har flyttat sin träning utomhus.

Coronatider hindrar inte seniorerna från att träna. Men istället för att träna inomhus på WE i Sigtuna så flyttade träningen utomhus till Lilla torgets grönområde.

märsta:nu uppmärksammar livet i Sigtuna kommun i dessa coronatider. Vill du bidra så skicka in till adressen nedan

 

speedy_helsida
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
happy_homes_mars

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.