panorama_centrum
Här stoppas föraren i den stulna bilenFoto: MMS-Bild

Här tar vansinnesfärden slut

På måndagen inträffade en biljakt genom E4:an i kommunen, en bil zick-zackade mellan körfält och fordon tills det till slut tog stopp söder om Rosersberg.

Det var dramatiska scener på E4:an i eftermiddagsrusningen på måndagen, en bil kom i hög hastighet norrifrån från Uppsala och passerar Arlanda, Märsta och Rosersberg innan det tar stopp söder om Rosersberg.
– Det var ett tiotal polisbilar som körde efter bilen. Färden gick i hög fart, kors och tvärs mellan filerna, berättar ett ögonvittne för märsta.nu

Efter att polis fått stopp på bilen och föraren gripits har denne nu delgivits misstanke om grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, drograttfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

mp_helsida_april
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

2020_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

marinan_helsida
ewas_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

centrum_sommar2022_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
marina_outsider