sigtunahem_feb
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Här skedde flest inbrott

Mellan 1 juni 2016-31 maj 2017 har 91 inbrott i bostad anmälts, här är de mest drabbade gatorna.

centrum_sportlov

91 inbrott har skett den senaste tolvmånadersperioden i kommunen skriver Expressen som sammanställt de mest drabbade gatorna. Det visar sig att Ringvägen är mest drabbat med 8 inbrott följt av Södergatan och Vänortsringen, båda med sex inbrott vardera.

Mest inbrottsdrabbade gatorna
Ringvägen 8
Södergatan 6
Vänortsringen 6
Lyckostigen 5
Odensalavägen 4
Svampvägen 4
Kungsvägen 4

Källa: Expressen

Klottrare togs på bar gärning

Blåljus Allmänhet ryckte in och tog en klottrare på bar gärning vid Märsta station under eftermiddagen: - Det var några ungdomsvärdar som tog fast honom och larmade polis, säger Sven Erik-Olsson vid Polisens ledningscentral.

forskontor
februari

Nyanlända flyttar ut från bostäder

Nyheter Nyanlända som haft bostad via Sigtuna kommun i två år kommer nu att få flytta vidare från sina kontrakt: - De familjer som bott två år i Sigtuna har samtliga flyttat ut antingen innan eller vid 2-årsperiodens slut, säger Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande till märsta.nu

sigtuna_bygglov

Muslimsk församling vill bygga moské

Nyheter Den muslimska församlingen Ahmadiyya Muslimska samfundet Stockholm har skickat in en intresseförfrågan till kommundirektör Christer Wikström avseende att få uppföra en moské i kommunen.

Spadtag för 69 lägenheter i Sigtuna

Bostad SigtunaHem tog på torsdagen spadtag för sitt första bygge i Sigtuna stadsängar: - Det känns spännande att få visualisera det här med en film som kan leva vidare längre än ett mer konventionellt och symboliskt första spadtag säger Peter Sohlberg, projektchef, SigtunaHem.

Körkortslös bilist stoppad i Märsta

Blåljus En bilförare blev stoppad av polis på Steninge Backe under torsdagen. – Personen kunde inte uppvisa ett körkort och blev rapporterad för olovlig körning, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

standard
standard_ridskola
matcher_skanela
outsider_defacto
sigtunavatten_feb
vuxentutbildning
objekt2
objekt4
connys
objekt3
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard