invigning_clasohlsson
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Här skedde flest inbrott

Mellan 1 juni 2016-31 maj 2017 har 91 inbrott i bostad anmälts, här är de mest drabbade gatorna.

banner_artikel

91 inbrott har skett den senaste tolvmånadersperioden i kommunen skriver Expressen som sammanställt de mest drabbade gatorna. Det visar sig att Ringvägen är mest drabbat med 8 inbrott följt av Södergatan och Vänortsringen, båda med sex inbrott vardera.

Mest inbrottsdrabbade gatorna
Ringvägen 8
Södergatan 6
Vänortsringen 6
Lyckostigen 5
Odensalavägen 4
Svampvägen 4
Kungsvägen 4

Källa: Expressen

varen2018

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

februari
forskontor
center_banner2
dackia_2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

Kommunen riskerar underskott

Nyheter Sigtuna kommun riskerar underskott för 2018: - Det är bra att vi nu, till skillnad från förra året, tidigt får reda på att vissa nämnder riskerar underskott – då har vi en rimlig chans att göra något åt det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett uttalande.

standard_start
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
objekt3
nfc_vinter
connys
matcher_skanela
objekt4
objekt2
val2018
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto