moderat_sommar
Foto: Pressbild

Här rivs klassiska skylten ner

Klassiska Eurostopskylten monterades ner och nu ska Scandinavia XOP upp.

centrum_artikel

Det sista som återstod av Eurostop var skylten, nu har den dock monterats ner. Den nya för Scandinavian XPO kommer att sättas upp istället.
– När Eurostop-skyltarna nu plockas ned från fastigheten går en gammal era i graven. Många förknippar idag fastigheten med det gamla Eurostop köpcentret, i och med både namnbyte och nedtagning av de gamla skyltarna ges möjlighet till framväxten av vår nya mötesdestination Scandinavian XPO – nu är nya tider och nya möjligheter, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

Eurostop var på 90-talet en kedja av bemannade rastplatser med inslag av shopping, hotell, restauranger och bensinstationer. Främsta målgruppen var lastbilschaufförer. För kommuninvånare blev Eurostop mer av ett centrum då Märsta Centrum hade ett begränsat utbud under lång tid under 90,00 och 10-talet.

Den nya Scandinavian XPO blir ett mässområde med hotell för 421 rum. Hotellet nyöppnas i november i år. Mässan öppnar i slutet av året. Lokalerna kommer att kunna ta över 8500 gäster.

brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
spedition_sigtuna
speedy_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider