centrum_panorama2020
Bertram Langemar med skolbarn från S:t Pers skolaFoto: Insändarbild/Peter Höglund Wanlert

Här planterar skolbarnen 4000 blomlökar

För femtonde året i rad planterade elever från S:t Pers skola lökar i Klockbacken tillsammans med Rotaryklubben.

centrum_artikel

Rotaryklubben i Sigtuna har tillsammans med S:t Pers skola ett initiativ där de planterar lökar i Klockbacken. På onsdagen var det dags för 15:e året i rad att sätta ner lökaarna. Totalt var det 4000 blomlökar som lades ner tillsammans med skolbarnen, lökarna levererades av kommunen. Framåt våren kommer lökarna att blomma och blir ett fint inslag i centrala Sigtuna.

studenten2020_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

marina_helsida
kcbygg_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studenten2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
nrh