defacto_panorama_mustasch
Bertram Langemar med skolbarn från S:t Pers skolaFoto: Insändarbild/Peter Höglund Wanlert

Här planterar skolbarnen 4000 blomlökar

För femtonde året i rad planterade elever från S:t Pers skola lökar i Klockbacken tillsammans med Rotaryklubben.

Rotaryklubben i Sigtuna har tillsammans med S:t Pers skola ett initiativ där de planterar lökar i Klockbacken. På onsdagen var det dags för 15:e året i rad att sätta ner lökaarna. Totalt var det 4000 blomlökar som lades ner tillsammans med skolbarnen, lökarna levererades av kommunen. Framåt våren kommer lökarna att blomma och blir ett fint inslag i centrala Sigtuna.

defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
ica_oktober
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

sigtunavatten_standard
agy_oppethus

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

fme_oktober
centrum_host_helsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

happyhomes_2019

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys
nrh
greeknight_outsider