moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Här öppnar Rusta

Rusta öppnade upp i Märsta och många ville passa på att handla direkt.

Rusta har varit ett efterlängtat tillskott i kommunens handel. När det blev dags för öppning på onsdagen var det stundtals lång kö till butiken. Rusta har i år haft en kraftig expansion med flertal nya butiker runt om i landet. Närmaste Rusta för kommuninvånarna har tidigare varit i InfraCity i Väsby.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

defacto_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

nationaldag_helsida
2020_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
helsida
mp_helsida_april

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
logistik_outsider
retro_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
nationaldag_out
outsider