sommar
Peter Aslan och hans team på Frisyr.Foto: Insändarbild
Peter och en av de som fick ny frisyrFoto: Insändarbild
Peter Aslan hade även ordnat med 50 väskor som delades ut.Foto: Insändarbild

Här klipper Peter hemlösa igen

Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

Peter Aslan från Sigtuna var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa som en del av initiativet Vi Tillsammans. Det är fjärde året han är med om saken:
– De uppskattar det så mycket, säger Peter.

60-70 hemlösa fick en klippning av Peter och hans team från Frisyr bestående av Valle, Rana och Maria. Peter Aslan säger att han älskar att hjälpa människor och att få dem att känna sig fina.
– De är så tacksamma, kramar, tackar 1000 gånger. Helt ärligt så träffar man inte så goda och trevliga människor längre i samhället.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sommar
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

arlanda_golf_juli

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

defacto_helsida
bonava_juli_hel
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider