defacto_pan
Peter Aslan och hans team på Frisyr.Foto: Insändarbild
Peter och en av de som fick ny frisyrFoto: Insändarbild
Peter Aslan hade även ordnat med 50 väskor som delades ut.Foto: Insändarbild

Här klipper Peter hemlösa igen

Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

Peter Aslan från Sigtuna var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa som en del av initiativet Vi Tillsammans. Det är fjärde året han är med om saken:
– De uppskattar det så mycket, säger Peter.

60-70 hemlösa fick en klippning av Peter och hans team från Frisyr bestående av Valle, Rana och Maria. Peter Aslan säger att han älskar att hjälpa människor och att få dem att känna sig fina.
– De är så tacksamma, kramar, tackar 1000 gånger. Helt ärligt så träffar man inte så goda och trevliga människor längre i samhället.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

defacto_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys