abs_pask
Peter Aslan och hans team på Frisyr.Foto: Insändarbild
Peter och en av de som fick ny frisyrFoto: Insändarbild
Peter Aslan hade även ordnat med 50 väskor som delades ut.Foto: Insändarbild

Här klipper Peter hemlösa igen

Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

centrum_artikel

Peter Aslan från Sigtuna var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa som en del av initiativet Vi Tillsammans. Det är fjärde året han är med om saken:
– De uppskattar det så mycket, säger Peter.

60-70 hemlösa fick en klippning av Peter och hans team från Frisyr bestående av Valle, Rana och Maria. Peter Aslan säger att han älskar att hjälpa människor och att få dem att känna sig fina.
– De är så tacksamma, kramar, tackar 1000 gånger. Helt ärligt så träffar man inte så goda och trevliga människor längre i samhället.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

ridskola2020_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

speedy_helsida
2020_helsida
marina_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider