moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Här kan du se Funkisfestivalen

Ikväll är det Funkisfestival och kan du inte följa på plats så hittar du livesändningen här!

Funkisfestialen är tillbaka och går av stapeln idag onsdag. 18.00 är det dags i Kulturum. Kan du inte följa den på plats så kan du följa den via märsta.nu här nedan!

helsida_sfs

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

connys_helsida
ewas_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

social_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
outsider_social
ewas_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
sfs_out
connys