defacto_pan
Röstning till EU-parlamentet inleds 8:e maj. Valdagen är 26:e maj.

Här kan du rösta till EU-valet

Valet till EU-parlamentet är drygt en månad bort då förtidsröstningen sätter igång.

rosta_sigtuna2

Förtidsröstningen till EU-parlamentet startar 8:e maj, själva valdagen är 26:e maj. Valet genomförs vart femte år och parlamentet har 751 folkvalda från EU-länderna, hela Sverige räknas som en valkrets och har 20 parlamentariker.

Till valet har Sigtuna kommun upprättat förtidsröstningslokaler på Märsta bibliotek, Sigtuna bibliotek, Valsta bibliotek, Rosersbergs bibliotek, Coops parkering samt flera äldreboenden. På valdagen kommer man att kunna rösta i vallokal som vanligt. Röstkort skickas ut av Valmyndigheten de närmaste veckorna.

Klicka här för att se vart du kan rösta.

varfest_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
moderaternamaj
eu_sap
rosta_sigtuna2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

bonava_maj_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

mp_eu
colorama_april2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

sh_oppet
nrh
connys
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
v_eu
colorama_april
defacto_outsider
rosta_sigtuna
oppning_outsider
mp_eu_outsider
fme_outsider
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider