moderaterna_riksdag
Kön till Elgiganten innan öppningFoto: Magnus Granhagen
Olov Holst (M) invigerFoto: Pressbild

Här invigs Elgiganten

Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

Elgigantens efterlängtade invigning skedde på onsdagen. Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) klippte bandet.
– Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen. Ibland är det lite extra roligt och idag är en sådan dag av framförallt tre skäl. Det första skälet är det viktigaste, att Elgiganten skapat helt nya arbetsplatser för kommuninvånarna. Det andra skälet är det ett länge efterlängtat tillskott i utbudet i kommunen och med Elgigantens etablering blir det mycket roligare att bo här. Det tredje skälet är högst personligt. Jag är tekniknörd och nu behöver jag inte åka så himla långt för att handla nya roliga saker, säger Olov Holst (M), i ett uttalande.

Kön ringlade lång redan innan öppning. märsta.nu:s var på plats innan dörrarna öppnades upp. Förberedelserna pågick ända in i det sista med att putsa fönster och skärmar. Efter att Holst hälsat välkommen så klippte han bandet prick 10.00.

 

julmarknad_helsida
dack-helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
defacto_helsida
jul2021
valsta-jul_helsida
2020_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
julmarknad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
nrh