defacto_pan2020

Här firas midsommar i Sigtuna

Midsommarfirandet i Sigtuna var populärt som vanligt.

centrum_artikel

Midsommarfirandet i Sigtuna lockade som vanligt tusentals. Stången bars genom Stora gatan till Borgmästarängen där den restes. Efteråt blev det musik och dans.

Har du bilder från midsommar? Skicka in till redaktionen

teatergrillen_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

sportlov_sigtuna
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

connys_helsida
speedy_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
happyhomes_2019

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

connys
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
nrh