panorama_centrum
Foto: Pressbild/Sigtuna kommun
Märsta PraktiskaFoto: Fors Måleri & Entreprenad

Här finns lediga gymnasieplatser

Både Arlandagymnasiet och Märsta Praktiska har gott om lediga platser i flera av programmen.

Gymnasieantagningens siffror över lediga platser på Arlandagymnasiet och Märsta Praktiska visar att det finns lediga platser i de flesta program. Arlandagymnasiet har drygt 100 lediga platser i sina program. Märsta Praktiska har cirka 120 lediga platser. SSHL har inga lediga platser men ett stort antal elever på reservlistan för att komma in på de fyra programmen.

Här kan du se lediga platser

ewas_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

liber_helsida
mp_helsida_april

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh
marina_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider