moderaterna_panorama
Foto: Riksbanken

Här finns de högsta lönerna i kommunen

Företaget Bystronic Scandinavia är det företag i kommunen som betalar de högsta lönerna.

Creditsafe har kartlagt de företag i aktiebolagsform med fler än 50 anställda som betalar ut de högsta lönerna i landet. För Sigtuna kommuns del är det Bystronic Scandinavia AB med 74 anställda som betalar 680 000 i snittlön. Företaget är på plats 42 av alla kartlagda företagen i de olika kommunerna.

Högsta lönerna har EQT Partners AB i Stockholm med 3,1 miljoner i snitt för sina 126 anställda. Av grannkommunerna är Väsby på 13:e plats där ACO Hud Nordic betalar 918 000, i Bro är det Aarsleff Rörteknik som betalar mest med 565 000 och i Vallentuna betalar Rosenquist Entreprenad 762 000 kronor.

liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
marina_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh