moderaterna_riksdag
Foto: Riksbanken

Här finns de högsta lönerna i kommunen

Företaget Bystronic Scandinavia är det företag i kommunen som betalar de högsta lönerna.

centrum_artikel

Creditsafe har kartlagt de företag i aktiebolagsform med fler än 50 anställda som betalar ut de högsta lönerna i landet. För Sigtuna kommuns del är det Bystronic Scandinavia AB med 74 anställda som betalar 680 000 i snittlön. Företaget är på plats 42 av alla kartlagda företagen i de olika kommunerna.

Högsta lönerna har EQT Partners AB i Stockholm med 3,1 miljoner i snitt för sina 126 anställda. Av grannkommunerna är Väsby på 13:e plats där ACO Hud Nordic betalar 918 000, i Bro är det Aarsleff Rörteknik som betalar mest med 565 000 och i Vallentuna betalar Rosenquist Entreprenad 762 000 kronor.

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

centrum_helsida2020
handbollsskola
defacto_helsida
2020_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
moderat_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider