centrum_jul_panorama
Foto: E.ON/Christian Andersson

Här finns billigaste bensinen

Bensinpriset är på väg över 17 kronor/litern, men det finns en station i Märsta som har har 26 öre upp till 17-kronorsstrecket.

defacto_jul_artikel

Är du ute efter att tanka billigare? Då ska du välja ST1 i Arlandastad, bensinpriset är där 16,74 kr/litern, klart under de bemannade stationerna Circle K, Preem Rosersberg och OK/Q8 i Arlandastad som samtliga ligger på 16,99 kr/litern. Det är billigare att tanka obemannat då Preem på Stationsgatan, OK/Q8 Sigtuna och Tanka Arlandastad ligger på 16,84 kr/litern. Länets billigaste bensinpris finn hos ST1 i Täby där literpriset ligger på 16.31 kr.

Källa: bensinpriser.nu

tp_helsida
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

sigtunavatten_standard
defacto_jul
greeknighthelsida
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys