sommar
Foto: E.ON/Christian Andersson

Här finns billigaste bensinen

Bensinpriset är på väg över 17 kronor/litern, men det finns en station i Märsta som har har 26 öre upp till 17-kronorsstrecket.

marstakalaset_artikel

Är du ute efter att tanka billigare? Då ska du välja ST1 i Arlandastad, bensinpriset är där 16,74 kr/litern, klart under de bemannade stationerna Circle K, Preem Rosersberg och OK/Q8 i Arlandastad som samtliga ligger på 16,99 kr/litern. Det är billigare att tanka obemannat då Preem på Stationsgatan, OK/Q8 Sigtuna och Tanka Arlandastad ligger på 16,84 kr/litern. Länets billigaste bensinpris finn hos ST1 i Täby där literpriset ligger på 16.31 kr.

Källa: bensinpriser.nu

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
sommar_centrum
colorama_april2
sommar
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april