moderaterna_panorama
Grundarbetet pågår för centret i Stockholm Nord, RosersbergFoto: Pressbild/Instalco

Här byggs DSV:s nya logistikcenter

Arbetet med att bygga DSV:s nya logistikcenter på 75 000 kvadratmeter i Rosersberg är i full gång.

Det är DSV Solution AB som bygger ett 75 000 kvadratmeter stort automatiserat logistikcenter i Rosersberg. Centret utrustas med robotsystem vilket fördubblar effektiviteten jämfört med traditionell varulagring, det kommer också att byggas omlastningscentral och kontorsyta. Vintern 2022 ska det stå klart. Uppdraget för den omfattande elinstallationen görs av Instalcobolaget Ohmegi:
– Det här är en stor logistikyta som ska byggas och projektet ska genomföras på relativt kort tid. Vi kommer att använda oss av den stora erfarenheten från vårt systerbolag Elkontakt i Borås och deras framgångsrika modell. De är Instalcos specialist på den här typen av projekt. Vi ser fram emot uppdraget och är redan i full gång, säger Johan Brodin, vd på Ohmegi.

logistik_sigtuna_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

2020_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

connys_helsida
liber_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
helsida
centrum_sommar2022_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
logistik_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
outsider
nrh
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
retro_outsider