defacto_pan
Foto: Pressbild/OnlinePizza

Här är populäraste pizzorna

Pizza på Nyårsdagen har blivit tradition och pizzeriorna runt om i kommunen rustar för att leverera: - Traditionen med pizza på nyårsdagen är för många lika viktig som julskinka på julbordet och fyrverkerier på nyårsafton, säger Onlinepizzas VD Daniel Strömberg.

Rosersbergarna väljer helst en kebabpizza enligt Onlinepizza, märstaborna väljer Vesuvio. Det är populäraste pizzorna bortsett från egenmodifierad som knappt fyra av tio helst beställer.

Nyårsdagen är årets pizzaätardag, trycket är stort runt om på landets pizzerior, även i kommunen så klart. Mest beställs mellan klockan 13-19, då är det riktigt svettigt för pizzabagarna.
– Traditionen med pizza på nyårsdagen är för många lika viktig som julskinka på julbordet och fyrverkerier på nyårsafton. Det ser vi också tecken på i vår statistik, där tre gånger så många beställer hem pizza jämfört med en vanlig söndag, säger Daniel Strömberg, VD för Onlinepizza.

Rosersbergarnas favoriter
Egen variant 40%
Kebabpizza 6,8%
Vesuvio 6,6%
Calzone 5,6%
Cappricciosa 4,8%

Märstabornas favoriter
Egen variant 37%
Vesuvio 7,44%
Cappricciosa 4,4%
Calzone 4,3%
Kebabpizza 3,58%

hostfest_centrum

Nadja kan prisas på Framtidsgalan

Märstafolket Undersköterskan Nadja Karademir kan prisas på Framtidsgalan i Stockholm 20:e november: - Jag trodde att det var ett skämt när jag fick ett färgglatt mejl med stjärnor om att jag var nominerad och frågade mina arbetskamrater om de drev med mig, säger hon i ett pressmeddelande.

defacto_host2018
objekt2
objekt4
nrh
sbrf_sep
connys
sportfiske_banner
outsider
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
objekt3