lokal_effekt
Foto: Pressbild/OnlinePizza

Här är populäraste pizzorna

Pizza på Nyårsdagen har blivit tradition och pizzeriorna runt om i kommunen rustar för att leverera: - Traditionen med pizza på nyårsdagen är för många lika viktig som julskinka på julbordet och fyrverkerier på nyårsafton, säger Onlinepizzas VD Daniel Strömberg.

Rosersbergarna väljer helst en kebabpizza enligt Onlinepizza, märstaborna väljer Vesuvio. Det är populäraste pizzorna bortsett från egenmodifierad som knappt fyra av tio helst beställer.

Nyårsdagen är årets pizzaätardag, trycket är stort runt om på landets pizzerior, även i kommunen så klart. Mest beställs mellan klockan 13-19, då är det riktigt svettigt för pizzabagarna.
– Traditionen med pizza på nyårsdagen är för många lika viktig som julskinka på julbordet och fyrverkerier på nyårsafton. Det ser vi också tecken på i vår statistik, där tre gånger så många beställer hem pizza jämfört med en vanlig söndag, säger Daniel Strömberg, VD för Onlinepizza.

Rosersbergarnas favoriter
Egen variant 40%
Kebabpizza 6,8%
Vesuvio 6,6%
Calzone 5,6%
Cappricciosa 4,8%

Märstabornas favoriter
Egen variant 37%
Vesuvio 7,44%
Cappricciosa 4,4%
Calzone 4,3%
Kebabpizza 3,58%

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

happyhomes_2019
outsider
sigtuna_funkis

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

frisyr_december
sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

funkis_2
nrh
banner_trerosor
connys