arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Här är MIK:s motståndare 2019

Svenska Fotbollförbundet har fastställt Division 3 Norra Svealand där Märsta IK spelar 2019.

centrum_pask

Tidigare i höst var serieförslagen ute för remiss. Nu har serierna fastställts och offentliggjorts av Svenska Fotbollförbundet. Märsta IK spelar i en serie med fyra lag från Division 4 och ett lag från tvåan, tre av lagen är från Stockholm. Det blir fem upplandsderbyn. Fanna BK som förlorade kvalet mot Vaksala fick ändå en plats till trean efter att en vakans uppstått.

Lagen
Vallentuna, Österåker, Värtan, Norrtälje, Brottby, IFK Uppsala, Märsta IK, Vaksala, Fanna, Franke, Syrianska Kerburan, Västerås IK

centrum_pask_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

ica_pask
defacto_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april2
defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet