defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Här är MIK:s motståndare 2019

Svenska Fotbollförbundet har fastställt Division 3 Norra Svealand där Märsta IK spelar 2019.

banner_juni_artikel

Tidigare i höst var serieförslagen ute för remiss. Nu har serierna fastställts och offentliggjorts av Svenska Fotbollförbundet. Märsta IK spelar i en serie med fyra lag från Division 4 och ett lag från tvåan, tre av lagen är från Stockholm. Det blir fem upplandsderbyn. Fanna BK som förlorade kvalet mot Vaksala fick ändå en plats till trean efter att en vakans uppstått.

Lagen
Vallentuna, Österåker, Värtan, Norrtälje, Brottby, IFK Uppsala, Märsta IK, Vaksala, Fanna, Franke, Syrianska Kerburan, Västerås IK

sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

fme_helsida
ica_valsta_choklad

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

happyhomes_2019
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
colorama_april2
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sigtunavatten_standard
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
colorama_april
sbrf_outsider