defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Här är MIK:s motståndare 2019

Svenska Fotbollförbundet har fastställt Division 3 Norra Svealand där Märsta IK spelar 2019.

Tidigare i höst var serieförslagen ute för remiss. Nu har serierna fastställts och offentliggjorts av Svenska Fotbollförbundet. Märsta IK spelar i en serie med fyra lag från Division 4 och ett lag från tvåan, tre av lagen är från Stockholm. Det blir fem upplandsderbyn. Fanna BK som förlorade kvalet mot Vaksala fick ändå en plats till trean efter att en vakans uppstått.

Lagen
Vallentuna, Österåker, Värtan, Norrtälje, Brottby, IFK Uppsala, Märsta IK, Vaksala, Fanna, Franke, Syrianska Kerburan, Västerås IK

happy_homes_juli

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

julbanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

fme_jul
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

lager_bilnet

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

outsider
vanster_jul
nrh_lania
connys
objekt4
objekt3
funkis_2
sigtunavatten_standard
objekt2
komvuxq3_4
colorama_vinter