moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Här är MIK:s motståndare 2019

Svenska Fotbollförbundet har fastställt Division 3 Norra Svealand där Märsta IK spelar 2019.

Tidigare i höst var serieförslagen ute för remiss. Nu har serierna fastställts och offentliggjorts av Svenska Fotbollförbundet. Märsta IK spelar i en serie med fyra lag från Division 4 och ett lag från tvåan, tre av lagen är från Stockholm. Det blir fem upplandsderbyn. Fanna BK som förlorade kvalet mot Vaksala fick ändå en plats till trean efter att en vakans uppstått.

Lagen
Vallentuna, Österåker, Värtan, Norrtälje, Brottby, IFK Uppsala, Märsta IK, Vaksala, Fanna, Franke, Syrianska Kerburan, Västerås IK

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

colorama_jul

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

sigtunavatten_standard
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh