defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Här är MIK:s motståndare 2019

Svenska Fotbollförbundet har fastställt Division 3 Norra Svealand där Märsta IK spelar 2019.

Tidigare i höst var serieförslagen ute för remiss. Nu har serierna fastställts och offentliggjorts av Svenska Fotbollförbundet. Märsta IK spelar i en serie med fyra lag från Division 4 och ett lag från tvåan, tre av lagen är från Stockholm. Det blir fem upplandsderbyn. Fanna BK som förlorade kvalet mot Vaksala fick ändå en plats till trean efter att en vakans uppstått.

Lagen
Vallentuna, Österåker, Värtan, Norrtälje, Brottby, IFK Uppsala, Märsta IK, Vaksala, Fanna, Franke, Syrianska Kerburan, Västerås IK

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
connys
banner_trerosor
sportlov2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

happyhomes_2019

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider