defacto_pan
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Här är lagen Wings får möta i Alltvåan

Wings vann Division 2 Östra A komfortabelt och laddar nu för Alltvåan där de får möta de bästa lagen från grannserien.

Wings tar med sig Viggbyholm, Haninge och Göta Traneberg till Alltvåan. Där kommer Eskilstuna Linden, Nacka, Åker/Strängnäs och Värmdö vara med och slåss om platser till Division 1-kval. Serien inleds igen 27:e november och pågår till 26:e februari. Lag 1-3 går till kval, lag 4 till play off och lag 5-8 är klara för spel i Division 2 säsongen 19/20.

icavalsta_julbanner

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

defacto_host2018

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
lager_bilnet
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

fme_jul

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
objekt4
objekt2
funkis_2
vanster_jul
colorama_vinter
objekt3
sigtunavatten_standard
connys
nrh_lania
komvuxq3_4