sommar
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Här är lagen Wings får möta i Alltvåan

Wings vann Division 2 Östra A komfortabelt och laddar nu för Alltvåan där de får möta de bästa lagen från grannserien.

Wings tar med sig Viggbyholm, Haninge och Göta Traneberg till Alltvåan. Där kommer Eskilstuna Linden, Nacka, Åker/Strängnäs och Värmdö vara med och slåss om platser till Division 1-kval. Serien inleds igen 27:e november och pågår till 26:e februari. Lag 1-3 går till kval, lag 4 till play off och lag 5-8 är klara för spel i Division 2 säsongen 19/20.

ica_valsta_choklad

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

happyhomes_2019
sommar_centrum
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

defacto_helsida

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
colorama_april
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar