defacto_pan
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Här är lagen Wings får möta i Alltvåan

Wings vann Division 2 Östra A komfortabelt och laddar nu för Alltvåan där de får möta de bästa lagen från grannserien.

Wings tar med sig Viggbyholm, Haninge och Göta Traneberg till Alltvåan. Där kommer Eskilstuna Linden, Nacka, Åker/Strängnäs och Värmdö vara med och slåss om platser till Division 1-kval. Serien inleds igen 27:e november och pågår till 26:e februari. Lag 1-3 går till kval, lag 4 till play off och lag 5-8 är klara för spel i Division 2 säsongen 19/20.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
defacto_helsida
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

banner_trerosor
korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

happyhomes_2019

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

connys
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider