moderaterna_panorama
Sigtuna Vårdcentral får högst betyg av patienterna i den nationella patientenkätenFoto: Streetview

Här är kommunens populäraste vårdcentraler

Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral är kommunens populäraste vårdcentraler enligt patienterna själva.

Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral är kommunens populäraste vårdcentraler enligt patienterna själva enligt siffror från Nationella Patientenkäten som Mitt i Stockholm sammanställt.

Den nationella patientenkäten har summerats för 2019. Bland annat får patienter ange om de är nöjda med sin vårdcentral. Högst betyg i kommunen får Airport Sky Vårdcentral och Sigtuna Vårdcentral, båda har 94 procent nöjda patienter. Därefter följer Riddarens vårdcentral med 87 procent följt av Arkadens läkarmottagning.

Så nöjda är patienterna med vårdcentralen
Airport Sky vårdcentral, 94%
Sigtuna vårdcentral, 94%
Riddarens vårdcentral, 87%
Arkadens läkarmottagning, 85%
Märsta närvård, 84%
Märsta läkarhus, 83%
Din Doktor, 81%
Sigtuna läkarhus 81%
Valsta vårdcentral, 79%

Källa: Sveriges kommuner och landsting, Nationell patientenkät via Mitt i Stockholm 

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

2020_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
nrh
moderat_outsider
marina_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider