defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Här är julis mest lästa nyheter

Har du haft semester i juli och inte surfat in på märsta.nu varje dag, oroa dig inte, här är de mest klickade nyheterna.

Juli summerades som den mest besökta sommarmånaden under märsta.nu:s 11 år. 86 000 användare räknades in, 27 procent fler än förra året. Har du missat någon nyhet? Här nedan är de mest klickade den gångna månaden.

1. Sökinsats i Sigtuna
2. Abboud Iskandar har avlidit
3. P-vakt i bråk på Arlanda
4. Lastbil välte på Svinrakan
5. Bil körde in i rondell
6. Polispådrag i centrala Märsta
7. Trafikolycka i centrala Märsta
8. Köksbrand i radhus
9. Mordutredning om Therese läggs ner
10. Kraftig röklukt över Märsta

centrum_helsida2020

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

connys
teatergrillen_outsider
nrh