defacto_pan
På bilden från vänster ovan; Josephine Almesjö, Magnus Eriksson, Eva Söderkvist Gallén. Nere från vänster; Catarina Arnell, Jessica Åhnberg och Stefan Malmström.Foto: Sigtuna kommun/Montage märsta.nu

Här är årets pedagoger

Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Magnus Eriksson (S:t Olofs skola) Josephine Almesjö (Odensala skola), Eva Söderkvist Gallén (Hällsbo förskla), Jessica Åhnberg (Ängsbo förskola), Stefan Malmström (Arlandagymnasiet) och Catarina Arnell (Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket) utses till Årets pedagog.

Prisas vid fullmäktige
I samband med fullmäktige 24:e maj får de ta emot sina utmärkelser:
– Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Nominerats av elever och kollegor
Lärarna har nominerats av både kollegor och elever vilket ör ett bevis på att de har ett stort engagemang och inspirerar i undervisningen enligt Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden. Prissumman på 40 000 kronor kommer att fördelas jämt mellan pristagarna och de kan användas till kompetensutveckling eller för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

fme_jul
lager_bilnet
icavalsta_julbanner
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
julbanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
defacto_host2018
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

komvuxq3_4
colorama_vinter
objekt3
sigtunavatten_standard
funkis_2
objekt2
nrh_lania
outsider
objekt4
vanster_jul
connys