centrum_tvaar
På bilden från vänster ovan; Josephine Almesjö, Magnus Eriksson, Eva Söderkvist Gallén. Nere från vänster; Catarina Arnell, Jessica Åhnberg och Stefan Malmström.Foto: Sigtuna kommun/Montage märsta.nu

Här är årets pedagoger

Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

centrum_tvaar

Magnus Eriksson (S:t Olofs skola) Josephine Almesjö (Odensala skola), Eva Söderkvist Gallén (Hällsbo förskla), Jessica Åhnberg (Ängsbo förskola), Stefan Malmström (Arlandagymnasiet) och Catarina Arnell (Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket) utses till Årets pedagog.

Prisas vid fullmäktige
I samband med fullmäktige 24:e maj får de ta emot sina utmärkelser:
– Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Nominerats av elever och kollegor
Lärarna har nominerats av både kollegor och elever vilket ör ett bevis på att de har ett stort engagemang och inspirerar i undervisningen enligt Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden. Prissumman på 40 000 kronor kommer att fördelas jämt mellan pristagarna och de kan användas till kompetensutveckling eller för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

bonava_helsida
defacto_helsida
connys
sangensemble
karby_varme1
arlandagolf
icavalsta_semlor
lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
defacto_outsider
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
sh_oppet