defacto_skor
På bilden från vänster ovan; Josephine Almesjö, Magnus Eriksson, Eva Söderkvist Gallén. Nere från vänster; Catarina Arnell, Jessica Åhnberg och Stefan Malmström.Foto: Sigtuna kommun/Montage märsta.nu

Här är årets pedagoger

Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

banner_artikel

Magnus Eriksson (S:t Olofs skola) Josephine Almesjö (Odensala skola), Eva Söderkvist Gallén (Hällsbo förskla), Jessica Åhnberg (Ängsbo förskola), Stefan Malmström (Arlandagymnasiet) och Catarina Arnell (Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket) utses till Årets pedagog.

Prisas vid fullmäktige
I samband med fullmäktige 24:e maj får de ta emot sina utmärkelser:
– Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Nominerats av elever och kollegor
Lärarna har nominerats av både kollegor och elever vilket ör ett bevis på att de har ett stort engagemang och inspirerar i undervisningen enligt Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden. Prissumman på 40 000 kronor kommer att fördelas jämt mellan pristagarna och de kan användas till kompetensutveckling eller för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
premiar_sportfiske
dackia_2018
clasohlson_robot
nationaldag_sigtunakommun
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

barnnplattan
veterankraft_standard
standard_ridskola
connys
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
objekt3
outsider_moderat
val2018
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
standard_start
objekt4
objekt2
outsider_defacto
oppning_sportfiske2