invigning_clasohlsson
Foto: Pressbild

Här är dyraste husen 2017

Bostadssajten Booli.se har sammanställt siffror över de dyraste försäljningarna i Sigtuna kommun 2017.

banner_artikel

Vibyvägen 9 var det dyrast förmedlade objektet i Sigtuna kommun under 2017, 13,1 miljoner kronor. Därefter följer Svalängen 110 i Charlottenberg för 12,8 miljoner och på tredjeplats Munkholmsvägen 43 som gick för 11 miljoner kronor. Dyraste objektet i Märsta kommer först på 36:e plats, Idrottsvägen 1 som såldes för 6,4 miljoner kronor. De 35 dyraste objekten hör alla till Sigtuna. Dyraste objektet i Rosersberg var Nyborgsvägen 5 som såldes för 5,94 miljoner kronor.

center_banner2
februari
dackia_2018

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

forskontor
varen2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

objekt3
nfc_vinter
connys
standard_ridskola
val2018
veterankraft_standard
outsider_defacto
objekt2
Norra Redovisningshuset
objekt4
standard_start
matcher_skanela
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard