center_pan21
Foto: märsta.nu

Handelskammaren: Nu har det vänt i Sigtuna kommun

Det har vänt bland länets kommuner, däribland Sigtuna som är på uppgång ekonomiskt.

I samband med pandemin lamslogs stora delar av Stockholms läns där verksamheter som påverkades av restriktioner kring folksamlingar och social distansering gick från 100 till 0 på bara några dagar. I den senaste Stockholmsbarometern från Stockholms handelskammare konstateras att det nu har vänt. Sigtuna hör till kategorin ”ej centrala områden” som visar en uppgång som är starkare än normalt, alltså till och med före pandemin.
– Man bör tolka det som ett tecken på att återhämtningen är extra-ordinärt stark snarare än att konjunkturen nått nya toppnivåer. Det är helt enkelt så att många företag börjat anställa igen och har vänt från negativ till positiv syn på framtida affärer. Det är givetvis i grunden mycket positivt, säger Stefan Westerberg, säger Stefan Westerberg, chefekonom på Stockholms Handelskammare.

helsida_var2021
bostad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
connys_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
mp-outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
connys