defacto_pan
Göran Hammarsjö blev 84 år gammalFoto: Privat/Facebook

Hammarsjö avliden

Förre socialdemokratiske kommunpolitikern Göran Hammarsjö har avlidit, det meddelar Socialdemokraterna.

Göran Hammarsjö satt länge i Bygg- och trafiknämnden. Han avled i en ålder av 84 år, han lämnade sina politiska uppdrag för några år sedan. Hammarsjö medverkade till många stora byggprojekt i kommunen, bland annat Rosersberg, Steningehöjden och ute på Arlanda. Socialdemokraterna meddelar hans bortgång i ett inlägg på Facebook.
– Min bild är att Göran hade en väldigt nära och respektfull relation till de tjänstemän som han jobbade med under alla sina år i politiken. Han kunde vara en hård kravställare och de fick jobba hårt, minns förre kommunalrådet Anders Johansson som delat med sig av sitt minne av Hammarsjö.

Oppositionsrådet Olov Holst (M) låter göra följande uttalande:
– Jag har i kväll nåtts av den tråkiga nyheten att Göran Hammarsjö gått ur tiden. Även om vi ibland tyckte olika i sakfrågor hade jag alltid stor respekt för Görans kunskap och erfarenhet av kommunen och som politiker, inte minst inom stadsbyggnadsområdet. Göran var en politiker av den gamla skolan, det var raka besked och inget tjafsande som gällde. En inställning som vissa säkert kunde uppfatta som lite burdus men som jag hade lätt att acceptera. Vi är många även på den borgerliga sidan som kommer minnas Göran med ett leende och med stor respekt.

ica_oktober
happyhomes_2019
defacto_helsida

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider