bostadsformedling
Göran Hammarsjö blev 84 år gammalFoto: Privat/Facebook

Hammarsjö avliden

Förre socialdemokratiske kommunpolitikern Göran Hammarsjö har avlidit, det meddelar Socialdemokraterna.

centrum_artikel

Göran Hammarsjö satt länge i Bygg- och trafiknämnden. Han avled i en ålder av 84 år, han lämnade sina politiska uppdrag för några år sedan. Hammarsjö medverkade till många stora byggprojekt i kommunen, bland annat Rosersberg, Steningehöjden och ute på Arlanda. Socialdemokraterna meddelar hans bortgång i ett inlägg på Facebook.
– Min bild är att Göran hade en väldigt nära och respektfull relation till de tjänstemän som han jobbade med under alla sina år i politiken. Han kunde vara en hård kravställare och de fick jobba hårt, minns förre kommunalrådet Anders Johansson som delat med sig av sitt minne av Hammarsjö.

Oppositionsrådet Olov Holst (M) låter göra följande uttalande:
– Jag har i kväll nåtts av den tråkiga nyheten att Göran Hammarsjö gått ur tiden. Även om vi ibland tyckte olika i sakfrågor hade jag alltid stor respekt för Görans kunskap och erfarenhet av kommunen och som politiker, inte minst inom stadsbyggnadsområdet. Göran var en politiker av den gamla skolan, det var raka besked och inget tjafsande som gällde. En inställning som vissa säkert kunde uppfatta som lite burdus men som jag hade lätt att acceptera. Vi är många även på den borgerliga sidan som kommer minnas Göran med ett leende och med stor respekt.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida

Biljakt förbi Märsta

Blåljus En förare som vägrade stanna i samband med poliskontroll på E4:an satte fart från Knivsta mot Stockholm förbi Märsta.

happyhomes_sommar2020
marina_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider