center_pan21
Foto: Norrtälje kommun

Fortsatt över 30 fall

Coronafallen i kommunen är kvar på samma nivå för vecka 34 som vecka 33. Efter en uppdatering hos FHM skrevs siffran upp under torsdagen.

Vecka 34 visar på 35 fall av covid-19, vilket är bara ett fall mindre än vecka 33. Totalt under pandemin har 4748 kommuninvånare testats positivt med covid-19, vilket är 9,6 procent av den totala befolkningen. I Regionen var det 1920 fall. Elva stockholmare uppges vårdas på intensiven men inga ytterligare har avlidit. Totalt under pandemin har 266 253 stockholmare smittats, vilket är 11,1 procent av befolkningen.

Artikeln uppdateras…

Fotnot: märsta.nu uppgav tidigare att antalet fall var 16 vilket inte stämmer. Siffrorna som presenterades via FHM:s hemsida skrevs upp under dagen.

andersojag
centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

eldsjal-helsida
2020_helsida
connys_helsida
helsida_var2021

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

bostad_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys