moderaterna_panorama
Foto: Insändarbild
Barn som leker på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild
Anna-Maria med familj på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild

#hålligångsigtunakommun: Skicka in dina bilder från en levande kommun

märsta.nu-läsare skickar in bilder om hur vardagen ser ut i Sigtuna kommun

De första bilderna för #hålligångsigtunakommun har kommit in. Vid Steningebadet lekte Lars Solberg och en pojke med hunden. I Sigtuna var Anna-Maria ute med familjen på Sigtuna Museum.

märsta.nu har startat initiativet #hålligångsigtunakommun för att visa upp att kommunen i allra högsta grad lever trots dessa tider av Coronavirus. Bidra genom att skicka in Dina bilder till adressen nedan.

connys_helsida
marinan_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
connys
marina_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider