defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Barn som leker på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild
Anna-Maria med familj på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild

#hålligångsigtunakommun: Skicka in dina bilder från en levande kommun

märsta.nu-läsare skickar in bilder om hur vardagen ser ut i Sigtuna kommun

centrum_artikel

De första bilderna för #hålligångsigtunakommun har kommit in. Vid Steningebadet lekte Lars Solberg och en pojke med hunden. I Sigtuna var Anna-Maria ute med familjen på Sigtuna Museum.

märsta.nu har startat initiativet #hålligångsigtunakommun för att visa upp att kommunen i allra högsta grad lever trots dessa tider av Coronavirus. Bidra genom att skicka in Dina bilder till adressen nedan.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

defacto_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
centrum_helsida2020
januari_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

connys_helsida
prima_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

2020_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

centrum_sommar_out
nrh
prima_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
meko_outsider