moderater_pan_sommar
Foto: Insändarbild
Barn som leker på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild
Anna-Maria med familj på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild

#hålligångsigtunakommun: Skicka in dina bilder från en levande kommun

märsta.nu-läsare skickar in bilder om hur vardagen ser ut i Sigtuna kommun

centrum_artikel

De första bilderna för #hålligångsigtunakommun har kommit in. Vid Steningebadet lekte Lars Solberg och en pojke med hunden. I Sigtuna var Anna-Maria ute med familjen på Sigtuna Museum.

märsta.nu har startat initiativet #hålligångsigtunakommun för att visa upp att kommunen i allra högsta grad lever trots dessa tider av Coronavirus. Bidra genom att skicka in Dina bilder till adressen nedan.

2020_helsida
defacto_helsida
helsida_var2021
dack-helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

bostad_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

centrum_helsida2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

vaccin
mp_host_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh