defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Barn som leker på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild
Anna-Maria med familj på Sigtuna MuseumFoto: Insändarbild

#hålligångsigtunakommun: Skicka in dina bilder från en levande kommun

märsta.nu-läsare skickar in bilder om hur vardagen ser ut i Sigtuna kommun

De första bilderna för #hålligångsigtunakommun har kommit in. Vid Steningebadet lekte Lars Solberg och en pojke med hunden. I Sigtuna var Anna-Maria ute med familjen på Sigtuna Museum.

märsta.nu har startat initiativet #hålligångsigtunakommun för att visa upp att kommunen i allra högsta grad lever trots dessa tider av Coronavirus. Bidra genom att skicka in Dina bilder till adressen nedan.

centrum_helsida2020
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

2020_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
marina_outsider