center_pan21
Anis Don Demina är med på HållbarhetsresanFoto: SJ AB

Hållbarhetsresan stannar i Sigtuna

SJ och Världsnaturfonden, WWF, stannar till i Sigtuna på sin digitala tågturné

SJ och WWF kär igång Hållbarhetsresan, en digital tågturné som stannar till i Sigtuna för att visa upp biologisk mångfald. Stoppet i Sigtuna sker 23:e maj och Anis Don Demina, youtuber och Lets Dance-profil kommer vara med för att sprida budskapet. Hållbarhetsresan stannar till på andra orter, bland annat i Göteborg för att prata transport och i Helsingborg för mat. Målet med turnén är att nå ut brett.
– WWF vill inspirera hela svenska folket att med konkreta handlingar starta sin egen hållbarhetsresa. Avsnitten kommer även att bli en personlig resa för Anis att lära sig mer om vad som påverkar vår planet. Att WWF samarbetar med SJ gör att vi kan få stort genomslag, använda varandras styrkor och skapa mervärden. Det är ett fantastiskt samarbete, säger Lisbeth Larsson, kommunikationschef för WWF.

 

valsta-jul_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

jul2021
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
nrh
julmarknad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
stationshusen_out
jul_outsider