moderaterna_riksdag
Foto: Arkivbild

Häktas efter stort narkotikafynd på hotell

En man i 25-årsåldern häktas för grovt narkotikabrott efter tillslag på ett hotell i kommunen.

centrum_artikel

Polisen slog till mot hotellet förra veckan och i samband med det påträffade sen stor mängd cannabis i ett rum som en man i 25-årsåldern hade tillgång till. Mannen greps och anhölls under natten till onsdagen. I torsdags begärdes han häktat och Attunda tingsrätt gick på åklagarens linje och beslutade om häktning gör grovt narkotikabrott.

Enligt häktningsbeslutet motsäger sig 25-åringen framställan som gjorts om grovt narkotikabrott. Åtals ska väckas senast 26 mars. Exakt hur mycket narkotika som beslagtogs i tillslaget är inte känt i nuläget.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

defacto_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
handbollsskola
mod_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022