defacto_pan2020
Foto: Arkivbild

Häktas efter stort narkotikafynd på hotell

En man i 25-årsåldern häktas för grovt narkotikabrott efter tillslag på ett hotell i kommunen.

centrum_artikel

Polisen slog till mot hotellet förra veckan och i samband med det påträffade sen stor mängd cannabis i ett rum som en man i 25-årsåldern hade tillgång till. Mannen greps och anhölls under natten till onsdagen. I torsdags begärdes han häktat och Attunda tingsrätt gick på åklagarens linje och beslutade om häktning gör grovt narkotikabrott.

Enligt häktningsbeslutet motsäger sig 25-åringen framställan som gjorts om grovt narkotikabrott. Åtals ska väckas senast 26 mars. Exakt hur mycket narkotika som beslagtogs i tillslaget är inte känt i nuläget.

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

vardcentral_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider