defacto_pan
Elias HadayaFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya till Norge

Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

marstakalaset_artikel

Levanger spelar i Postnord-ligan i Norge, orten ligger några mil norr om Trondheim. Han har de senaste åren spelat i både Assyriska och AFC United. Han är dock fostrad i Märsta IK men lämnade som tonåring för AFC United. Elias är en reslig målvakt på 194 centimeter, laget tränas av förre helsingborgsspelaren Magnus Powell.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sigtunavatten_standard
colorama_april2
marstakalas_helsida
kontor_thaifong
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
defacto_outsider
colorama_april
miljopris_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar