center_pan21
Elias HadayaFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya till Norge

Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

Levanger spelar i Postnord-ligan i Norge, orten ligger några mil norr om Trondheim. Han har de senaste åren spelat i både Assyriska och AFC United. Han är dock fostrad i Märsta IK men lämnade som tonåring för AFC United. Elias är en reslig målvakt på 194 centimeter, laget tränas av förre helsingborgsspelaren Magnus Powell.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Överraskande nederlag för Skånela

Handboll Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
valsta-jul_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

mp_host_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
2020_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

jul2021
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

stationshusen_out
jul_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys