defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya tackar nej till landslagsspel med Syrien

21-årige Elias Hadaya från Märsta tackar nej till spel i det syriska landslaget eftersom uppehållet inte synkar med spel i klubblagets liga.

Elias Hadaya har fått en bra start på sitt norska äventyr med Levanger i norska tredje divisionen. Det har även gått så pass bra att han var inbjuden till ett landslagsläger med Syrien i Sydkorea. Men Hadaya kommer att tacka nej till det på grund av att lägret tar för lång tid i anspråk. Under det 10-dagar långa lägret så tar inte spelet i Norge uppehåll eftersom tredjeligan inte omfattas av landslagsuppehåll rapporterar Levanger FK.

I övrigt säger Hadaya att han är nöjd med sina första månader i Levanger, hans lag har vunnit sju av de första nio matcherna.
– Jag hade en tuff start och behövde tid tull att anpassa mig till den ”norska fotbollen”. Men efter hårt arbete fick jag chansen från start. Jag fick en god start när vi i min debut slog Egersund med 2-0. Efter den matchen har jag haft bra självförtroende och så här långt är jag nöjd med min säsong i Levanger, säger han till klubbens hemsida.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

happyhomes_2019
defacto_helsida

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Helgens matcher: Viktiga poäng står på spel

Fotboll Viktiga poäng står på spel i Division 3, 4, 5 och 7. Märsta IK jagar överlevnad i trean medan FC Arlanda vill befästa sin serieledning. Rosersberg behöver studsa tillbaka efter förlusten i seriefinalen och i sjuan närmar vi oss ett avgörande mellan FC Arlanda2 och Märsta Syrianska.

division 5

RIK föll i toppmötet

Fotboll Gimo vann toppmötet mot Rosersberg IK och därmed är chansen liten för att RIK ska kunna ta klivet upp i fyran kommande säsong.

division 4

Klar seger i seriefinalen för Arlanda

Fotboll FC Arlanda vann söndagens seriefinal enkelt mot Uppsala-Kurd och har nu kopplat grepp om en direktplats till trean: - Det var klasskillnad, säger tränaren Freddy "Chino" Gonzales.

defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys