defacto_panorama_mustasch
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya tackar nej till landslagsspel med Syrien

21-årige Elias Hadaya från Märsta tackar nej till spel i det syriska landslaget eftersom uppehållet inte synkar med spel i klubblagets liga.

Elias Hadaya har fått en bra start på sitt norska äventyr med Levanger i norska tredje divisionen. Det har även gått så pass bra att han var inbjuden till ett landslagsläger med Syrien i Sydkorea. Men Hadaya kommer att tacka nej till det på grund av att lägret tar för lång tid i anspråk. Under det 10-dagar långa lägret så tar inte spelet i Norge uppehåll eftersom tredjeligan inte omfattas av landslagsuppehåll rapporterar Levanger FK.

I övrigt säger Hadaya att han är nöjd med sina första månader i Levanger, hans lag har vunnit sju av de första nio matcherna.
– Jag hade en tuff start och behövde tid tull att anpassa mig till den ”norska fotbollen”. Men efter hårt arbete fick jag chansen från start. Jag fick en god start när vi i min debut slog Egersund med 2-0. Efter den matchen har jag haft bra självförtroende och så här långt är jag nöjd med min säsong i Levanger, säger han till klubbens hemsida.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

centrum_host_helsida

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

sigtunavatten_standard
agy_oppethus
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
ica_oktober
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
agy_oppethus_outsider
connys