defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya tackar nej till landslagsspel med Syrien

21-årige Elias Hadaya från Märsta tackar nej till spel i det syriska landslaget eftersom uppehållet inte synkar med spel i klubblagets liga.

centrum_artikel

Elias Hadaya har fått en bra start på sitt norska äventyr med Levanger i norska tredje divisionen. Det har även gått så pass bra att han var inbjuden till ett landslagsläger med Syrien i Sydkorea. Men Hadaya kommer att tacka nej till det på grund av att lägret tar för lång tid i anspråk. Under det 10-dagar långa lägret så tar inte spelet i Norge uppehåll eftersom tredjeligan inte omfattas av landslagsuppehåll rapporterar Levanger FK.

I övrigt säger Hadaya att han är nöjd med sina första månader i Levanger, hans lag har vunnit sju av de första nio matcherna.
– Jag hade en tuff start och behövde tid tull att anpassa mig till den ”norska fotbollen”. Men efter hårt arbete fick jag chansen från start. Jag fick en god start när vi i min debut slog Egersund med 2-0. Efter den matchen har jag haft bra självförtroende och så här långt är jag nöjd med min säsong i Levanger, säger han till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
marina_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

studenten2020_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

kcbygg_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

valvet_helsida
connys_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider