moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Hadaya tackar nej till landslagsspel med Syrien

21-årige Elias Hadaya från Märsta tackar nej till spel i det syriska landslaget eftersom uppehållet inte synkar med spel i klubblagets liga.

Elias Hadaya har fått en bra start på sitt norska äventyr med Levanger i norska tredje divisionen. Det har även gått så pass bra att han var inbjuden till ett landslagsläger med Syrien i Sydkorea. Men Hadaya kommer att tacka nej till det på grund av att lägret tar för lång tid i anspråk. Under det 10-dagar långa lägret så tar inte spelet i Norge uppehåll eftersom tredjeligan inte omfattas av landslagsuppehåll rapporterar Levanger FK.

I övrigt säger Hadaya att han är nöjd med sina första månader i Levanger, hans lag har vunnit sju av de första nio matcherna.
– Jag hade en tuff start och behövde tid tull att anpassa mig till den ”norska fotbollen”. Men efter hårt arbete fick jag chansen från start. Jag fick en god start när vi i min debut slog Egersund med 2-0. Efter den matchen har jag haft bra självförtroende och så här långt är jag nöjd med min säsong i Levanger, säger han till klubbens hemsida.

happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida

Förre MIK-profilen utsedd till klubbchef i FC Arlanda

Fotboll Sten Carlgren som under många år var engagerad i Märsta IK blir klubbchef i FC Arlanda: - Jag är nu oerhörd glad och hedrad över att ha fått rollen som klubbchef och ser fram emot att leda arbetet med att utveckla föreningen tillsammans med styrelsen och våra ledare både på men också utanför fotbollsplanen, uppger Carlgren i ett pressmeddelande.

2020_helsida
defacto_helsida
julmarknad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
jul2021
mp_host_helsida
helgens matcher

RIK kan säkra avancemang

Fotboll Viktiga matcher i slutomgångarna. RIK kan säkra plats till Division 4 vid seger samtidigt som Märsta IK tar poäng mot Unik.

fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

connys_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
connys
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
jul_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
julmarknad_outsider