center_pan21
Gyttring från Enköping besöker SkepptunaFoto: Pressbild

Gyttring besöker Skepptuna

Svensk, keltiska och amerikanska folkmusikerbandet Gyttring kommer till Skepptuna.

centrum_artikel

Gyttring som spelar svensk, keltiskt och amerikansk folkmusik besöker Skepptuna bygdegård i juli. Man skulle ge sig ut på en landsomfattande turné vintras men den fick ställas in på grund av coronarestriktionerna. Skepptuna Bygdegård är en handfull av de bygdegårdar man ska besöka.

Gyttring är en folkmusiktrio som kommer från Enköping. De har djupdykt inom folkmusikens olika grenar och blandar alltså mellan svenskt, keltiskt och amerikanskt. 2019 släpptes debutalbumet Stay Awhile och 2020 P:n The Christmas Session. Spelningen sker 10:e juli och bokas via Tickster.

connys_helsida
vaccin
centrum_helsida2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

happyhomes_sommar2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

bostad_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
mp-outsider