center_pan21
Herman Borring är en tidigare vinnareFoto: Pressbild

Gymnasieelever deltar i SM-kval

Elever från Bergstrands gymnasium i Kolsta medverkar i kval till SM för unga lastbilschaufförer.

På onsdag om en vecka, 15:e september, tävlar elever från Bergstrands gymnasium fordonsprogram i kval till SN för unga lastbilschaufförer. Tävlingen hålls på Uppsala Yrkesgymnasium. Totalt är elever från 20 skolor med i tävlingarna. Bergstrands Gymnasium håller till i Kolsta och har Transportprogram.

mp_host_helsida
bostad_helsida
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
eldsjal-helsida
defacto_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

andersojag
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider