centrum_panorama2020
TränaMer på Östra Bangatan startar med kurser i självförsvarFoto: Pressbild

Gym lanserar självförsvarskurser

TränaMer i Märsta erbjuder självörsvarskurser: - Vi har fått många förfrågningar om detta, säger verksamhetschefen Michael Melki till märsta.nu

Gymmet TränaMer på Östra Bangatan erbjuder framöver kurser i självförsvar. Det har dock inte någon koppling till den senaste tidens oroligheter i Märsta med flera personrån i området. Verksamhetschefen Michael Melki säger till märsta.nu att det dock finns många förfrågningar om kursen.

Kursen vänder sig till både män och kvinnor och man behöver inte vara medlem på gymmet utan betala per gång om man vill:
– Vi börjar med två gånger i veckan, om det behövs mer så kommer vi att göra det, säger Michael Melki.

Kursen hålls av Sergei Marshalov som har 25 års erfarenhet inom kampsport på professionell nivå. Han kommer att visa med teknik och rörelsefärdigheter hur man försvarar sig i olika situationer som kan uppstå under attack och påhopp. Enligt TränaMer behöver man inga som helst förkunskaper för att delta.

centrum_helsida2020
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

2020_helsida
speedy_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
defacto_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider